Online vacatures plaatsen op DC Vacatures

Bent je op zoek naar nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf? Dan bent je bij ons aan het goede adres. Je hebt de mogelijkheid om online vacatures te plaatsen op DC Vacatures. Daarmee bereikt je vacature een grote doelgroep hoogopgeleiden van Nederland middels het krachtige platform van DutchCowboys.
DC Vacatures is het zakelijke platform van The Blog Idea Factory, uitgeverij van onder meer DutchCowboys.nl en StyleCowboys.nl. Op DC Vacatures kunt u zelf online vacatures plaatsen tegen een vast bedrag per vacature. Op DC Vacatures kunt u uw vacatures kwijt voor onder meer banen in de media, ICT, marketing, communicatie, sales, consultancy, retail, telecom en leisure.

3 voordelen van het plaatsen van online vacatures op DC Vacatures

  • Vacatures op DC Business bereiken in potentie 650.000 hoogopgeleiden per maand (25-45 jaar, hbo/wo-niveau met een verhoogde interesse in innovatie, marketing, technologie en nieuwe media).
  • Je maakt gebruik van het razendsnelle en responsive platform van DutchCowboys. Bezoekers van onze website bekijken jouw vacatures op ieder device in het optimale formaat.
  • Je kunt vacatures doorplaatsen op DutchCowboys.nl voor een nóg groter bereik.
Wil je meer weten over het plaatsen van online vacatures op het platform DC Vacatures? Neem dan gerust contact met ons op.