Plaats vandaag nog een vacature online

Op zoek naar een nieuwe medewerker? Kies uit één van de drie pakketten van DC Vacatures en binnen 24 uur verschijnt uw vacature online.
Budget
€95
(Vacature blijft 90 dagen online)

Plaatsing op DC Vacatures

Plaatsing op Twitter

Standaard
€150
(Vacature blijft 90 dagen online)

Plaatsing op DC Vacatures

Plaatsing op Twitter

Plaatsing met afbeeldingen in de Twitterfeed van DutcCowboys (200k+ followers)

Luxe
€500
(Vacature blijft 90 dagen online)

Plaatsing op DC Vacatures

Plaatsing op Twitter

Plaatsing met afbeeldingen in de Twitterfeed van DutcCowboys (200k+ followers)

Doorplaatsing op DutchCowboys

Als jouw bedrijf een vacature heeft, wil je zo snel mogelijk een passende match.
Bij DC Vacatures ben je aan het juiste adres!

Heeft jouw organisatie een vacature? Via DC Vacatures staat je vacature razendsnel online. Na plaatsing wordt de vacature gecontroleerd door onze redactie en binnen 24 uur zal de vacature online verschijnen. Binnen dit tijdsbestek zal de vacature ook verstuurd worden naar alle ingeschreven werkzoekenden.

Account aanmaken
Heeft uw organisatie geregeld vacatures? Twijfel niet en maak een account aan. Zo kunt u in het vervolg snel en eenvoudig nieuwe vacatures plaatsen.

Vacature insturen
Het is ook mogelijk om vacatures in te sturen via e-mail: vacature@dutchcowboys.nl
Waarom een vacature plaatsen op DC Vacatures?

Prijzen
Als u een vacature plaatst op DC Vacatures, bent u er zeker van dat u vergeleken met andere aanbieders goedkoper uit bent. U kunt kiezen voor drie verschillende pakketten: Budget, Standaard en Luxe. Vacatures worden altijd doorgeplaatst op het Twitter-account van DutchCowboys en blijven drie maanden online. U heeft ook de mogelijkheid om een uitgebreid bedrijfsprofiel toe te voegen. U kunt uw vacatureplaatsing uitbreiden met een plaatsing in de nieuwsbrief van DutchCowboys en kiezen voor een doorplaatsing op het blog DutchCowboys.nl.

Bereik
Vacatures op DC Vacatures bereiken in potentie 650.000 hoogopgeleiden per maand (25-45 jaar, hbo/wo-niveau met een verhoogde interesse in innovatie, marketing, technologie en nieuwe media). U maakt gebruik van het razendsnelle en responsive platform van DutchCowboys. Bezoekers van onze website bekijken uw vacatures op ieder device in het optimale formaat. U kunt vacatures doorplaatsen op DutchCowboys.nl voor een nóg groter bereik.

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

"We hebben al jaren een fijne samenwerking met DutchCowboys voor het plaatsen van vacatures. Vanuit onze aanpak - datadriven recruitment marketing - werken wij heel graag samen online platforms die zich sterk positioneren in een bepaalde niche. Het gerichte en hoogopgeleide bezoek van DutchCowboys is precies een doelgroep die past bij een groot aantal vacatures van onze klanten."
Erik Molendijk, Head of Operations & Partnerships, VONQ